Motsträvig uppstyrning.

Klockan är artontrettio och jag har fortfarande inte lyckats bestämma mig i dilemmat "utgång eller inte utgång". Men jag är mitt i sminket iallafall, så jag är redo ifall lusten skulle infinna sig senare! Hanna är väldigt angelägen om att få med mig ut, men jag vägrar gå till Joar! Förra året blev ju en smärre disaster! Över en timmes köande utanför (var det kanske en och en halv?), och 45 minuters köande för att få hänga in jackorna - och vi kom aldrig ens fram. Jag blev mosad och fick en panikattack, kunde inte andas, kunde inte ta mig ur högen av människor som tryckte och armbågade sig fram emot garderoben. Så det slutade med att vi tillkallade vakt, blev typ eskorterade, fick tag i ägaren, fick pengar tillbaka för inträdet och fick istället gå in på Maja efter ett telefonsamtal. Någon som undrar varför jag inte vill gå dit i år? 

Åsa verkar inte veta om hon ska ut eller inte, hon är på middag och en av hennes snart sjuåriga twins har fått vattkoppor.
Så jag blir varken förvånad eller besviken om hon stannar hemma ikväll! Men synd ändå!
Ska försöka styra upp mig så gott det går och vara beredd på utgång, om inte så får jag väl vara ruskigt snygg hemma i tv-soffan isället! Miche är hemma förresten, men jag fattar fortfarande inte vad han höll på med tidigare idag. Eller varför.
Men ibland förstår man sig inte på sin partner, så är det bara. But yeah, I'm still mad.
 

Postat av: Cia

Hmmmm.............. Saknar dig <3 Själv sitter jag här ensam i soffan, lyssnar på musik och dricker vin! Men det är självvlat! Saknar en skräckis i din soffa!!!! Puss <3

2009-12-25 @ 19:35:33
URL: http://ciascastle.blogg.se/
Postat av: Em

Min erfarenhet är att när sminket sitter så blir det utgång, nästan säkert i varje fall. ;)

2009-12-25 @ 19:36:51
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Lajl

alltid samma sak den 25e, me kö o folk. alltid. men detta året gick vi i tid.. var typ där strax efter de öppnat o vi kom in utan kö. sen ringer min bebi o säger att han inte kommer in för all kön, att han gick till annat ställe men där va lika lång kö så han åkte hem för han blev lack. jag blev oxå lack. att han inte sa nåt innan han åkte o att han inte förstod vad jag sa när jag hundra gånger berättade för honom att man måste komma i tid annars är de omöjligt. lixom hur kan man då bli förvånad?!?! de va ju de jag sa helatiden.. hmm lyssnar der aldrig eller? han hade ju lovat att vi skulle dansa. suck. o jag hade inte alls lust att vänta till morgondagen för att träffa honom. jag ville träffa han DÅ, som vi sagt. o faramförallt ha ett allternatvi att kunna komma ut till honom innan han drar hem. morr.

2009-12-29 @ 19:35:24
URL: http://lifeoflajl.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0