BORDe haft...

...större lägenhet.

Vi insåg - efter att ha packat upp bordet och monterat det - att det är alldeles för stort. Det hade ju aldrig gått. Det hade blivit alldeles för trångt med stolarna runtom, och speciellt med de sofforna jag har nu. Skulle behövt en pytteliten soffa för att bordet skulle passa in ordentligt. Och jag vill inte ha någon pytteliten soffa. Så nu är bordet plus två stolar på besök hos lillasyster, de vill köpa det och ska kolla så det passar in hos dem. Fan fan fan fan. Det var så himla himla fint och jag hade väldigt svårt att ta det beslutet: att sälja det. Fan. Ida ledsen i ögat : (

Miche och jag har varit och handlat (ah visst, jag drog Icakortet och Miche drog betalkortet, haha) en massa god mat, ikväll blir det chicken fajitas med kycklingfärs - som typ aldrig finns när man vill ha det, grönsaker och Mango Raja (världens godaste? sås på flaska, åtminstone med högst fetthalt ever...). Nom nom nom. Sen har vi tydligen köpt både chips, dip, popcorn och choklad. Och glass! Shit, risken finns att man faktiskt får i sig allt detta på en kväll. Och!! Nu är jag ledig i NIO DAGAR!! Så jävla härligt. Kidsen har sportlov och jag har obetald ledighet... yeey..

Miche sitter och styr upp discomusik här.. mycket techno blir det.
Lalala. Undrar om man skulle kunna få glo på lite TV under tiden?



JAG ÄR HUNGRIG.




Postat av: Elin

Men hello, hade du inte måttat upp innan, och kollat så att det skulle få plats? Här är man superseriös och gör en stor mall i papper för att kunna "sitta i soffan", och vrida och vända, men men.. Man KAN ju göra på ert sätt oxå..

Men det är inte rätt! : )

2009-02-13 @ 18:48:36
Postat av: Ida

Alla kan ju inte vara lika duktiga som ni uppenbarligen! : P

2009-02-13 @ 23:41:07
Postat av: Lajl

amen så himlans typiskt =(

o om jag inte minns fel så rita du väl iaf en mall.. men kanske inte med mått o de där bordet? hihi =)

ibland räcker de inte bara med att vilja för att kunna, synd

2009-02-14 @ 20:00:17
URL: http://ifeoflajl.blogg.se/
Postat av: Ida

Jo, jag ritade ju upp det på papper men det var ju inte skalenligt direkt.. syster Elin gjorde en soffa i papper och la ut på golvet lixom.. men nej nej, så ambitiös är väl inte jag heller. Plus att jag tappat bort mitt måttband.

2009-02-14 @ 22:09:14

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0