Frosseri

Ännu en helg som jag ägnat NOLL tid åt bloggen.
Japp, så är det.
Lördag was Melodifestival, hemlagad thaimat, Madagascar 2 och en massa snacks. Söndag (idag) was köpa present & gå på kalas. Syster fyller 31 imorgon och bjöd på smörgåstårta och plenty of fika idag! Skulle tvättat också men insåg att Miche glömt att boka tiden, som han sagt att han bokat. Hmmm. Svårt att komma ihåg att låsa fast den där.. grejen.. tydligen...? Så nu får han strafftvätta på fredag morgon kl 8. Haha!  

Imorgon börjar sportlovet för alla kids (åtminstone här i stan), plus deras lärare, dvs MOI! Superskönt med en veckas ledighet men jag går ju lite back med min lön.. om man säger så.. Den lediga veckan invigs med att åka till Labb och bli stucken i armen, hurra! *Eeek* Måste gå på regelbundna tester nu med nya medicinen, hoppas allt står bra till. Har inte märkt av några biverkningar ännu, förutom att jag blir lite full-snurrig typ kl 16 på dagarna, men det kanske är nåt annat. Haha. 

Fan vad vi tjockat den här helgen.
Men nu får det fan räcka.
Om två månader ska vi stå på scen och jag ska fan vara snygg!!!
Så jävla! Har börjat lyfta prylar (i brist på hantlar, fyll en hög glasvas med dekorsten ala Ida) bakom huvudet för att träna triceps - tack lillasyster för tips, det känns verkligen i armarna! - för jag har så feta armar så det är skamligt. Lixom. Sen ska det bort lite mage också men jag kan väl svälta bort det, har jag tänkt. HAHAHA! Jag som älskar att äta... Och lår! Lår finns det plenty of. And I want plenty OFF. Go away, go away. Fick veta vad vi ska ha för scenkläder idag, och jag har suttit och fixat inspirationsbilder i mängder, ska in och rota igenom garderoben, återuppväcka symaskinen och go crazy! Ser så jääävla mycket fram emot den här showen så det är fan inte sant!

Ah, lixom, 17:e och 18:e april på Joar Blå här i Enköping,
säg till om ni är intresserade av biljetter! Rock This Town heter showen,
som är - inte helt oväntat med tanke på namnet - en rockshow!
Yey! Kom & se, kom & se.




....och på tisdag tänkte vi ta en tripp till Kista Galleria också, Miche har aldrig varit där, och så ska han lämna in en av sina GH-gitarrer där, som gått sönder. När jag spelade på den, såklart. Som allt annat. Ta Miches bil t.ex. Den har tydligen aldrig krånglat förut. Sen han flyttade upp hit har den typ fallit sönder, bit för bit. Och den dör. Den dör mitt i gatan medans man kör. ALLTID när jag åker med. Och typ, bara EN gång utan mig. Tydligen. Som jag sagt förut, är jag inte förvånad!! Saker går sönder när jag är i närheten. "Dålig aura", säger jag. "Du tar all energi", säger lillasyster. Ja någonting är det ju. Det blir lixom bara mer och mer tydligt...

: )

I'm so special!
Mwahaha.



Nä om man skulle ta sin huvudvärk och gå och lägga sig då...?
 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0