-

I know I should have never left her
to shoulder all the burden
She probably won't forgive me,
god might not either
I made a cross and laid it on her back

For all her life she cried at night and kept alive her bloodline


Postat av: Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

Jo, jag har ändrat designen lite :) Inte supersnygg, men bättre än den andra. Största förändringarna är att allt är på svenska och att annonsutrymmet fått en egen plats i stället för att kladda i sidokolumnen.



Jag har heller aldrig gjort slut med någon, däremot blev jag dumpad flera gånger av den sista. Det gjorde ondare för varje gång, men varje sekund med henne gjorde det värt smärtan och jag skulle gärna snubbla över henne igen.



Du kanske inte har hittat den där en bra än? Första två låter ju i alla fall inte helt bra. Inte helt snällt att ta livet av sig med flickvännen i rummet bredvid. Inte heller helt ok att flytta ihop med en ny när man redan bor ihop med en tjej. En bra kille säger: "Jag älskar dig villkorslöst oavsett vad" sen står han fast vid det i vått och torrt.



Överleva kan man alltid göra, oavsett hur ont det gör. Kroppen är så finurligt konstruerad att den stänger av när smärtan blir för stark, typ när hjärtats tusen bitar gått i ytterligare tusen bitar. Ok, man blir kanske lite Zombieaktig en tid, men det är klart bättre än att ha en etta med jordvärme (sån med ett träkryss på taket).

2010-06-15 @ 16:28:19
URL: http://bloggliv.ws
Postat av: Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

Tillåt dig att må dåligt nu då så kanske du kan i from för att stå på scen när det är dags. Det är bra att ha lite projekt att klara av, för då får man annat att tänka på. När jag blev dumpad första gången nu senast så blev jag av med jobbet samma dag. Samma kväll stod jag på en scen och höll en föreläsning. Inte för tusentals då, men väl en välfylld aula. Så du kan fixa det där med att stå på scen om några veckor det vet jag.

2010-06-15 @ 16:39:27
URL: http://bloggliv.ws
Postat av: Frida

Många många kramar!

2010-06-15 @ 21:01:56
URL: http://pavlovna.blogspot.com
Postat av: Lajl

i sånna här lägen vill man säga så mkt, vill man trösta allt vad man kan.. men hur gör man? de är ju nu.. som måste laga varana eller iaf er själv. sänder tusen kramar o finns här om du skulle vilja prata.. men de hjälper ju inte allt ditt onda nu, i know.. men ändå.. jag finns.. o jag hoppas att du finns o lever snart igen.. KRAM

2010-06-15 @ 21:26:28
URL: http://lifeoflajl.blogg.se/
Postat av: linna

ida nu sticker jag utomland så har inte lömt dig. ska tänka på dig. kram

2010-06-16 @ 21:18:20
URL: http://fairydiary.blogg.se/
Postat av: Carro

hej ida.. ville bara skicka några kramar..

2010-06-17 @ 00:15:48
URL: http://fluffybubbles.blogg.se/
Postat av: Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

... kikar in med en omtanke och en kram, eller två. Lite tomt i din blogg nu, men förstår om det inte finns energi eller lust att skriva...

2010-06-17 @ 14:57:37
URL: http://bloggliv.ws

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0