Karneval & Kulturer i möte - 2010 ☺

Okej jag har inte lyckats få foton stora nog att använda i bloggen ännu men jag måste lägga upp det här, annars kommer det aldrig bli gjort.. får köra på mobilbilder så länge blandat med några "miniatyrer" och ta stora resten sen.... ^^

♥ Vilken jäkla dag det var i lördags! Var fortfarande helt mörbultad igår. Dagen började ju i ett smärre kaos då tre av mina familjemedlemmar som skulle vara med, helt plötsligt hoppade av! Mådde skitdåligt hela morgonen och var så jävla ledsen.
Jag som hade frågat Maja om hon ville vara med, och Elin hade sytt hennes kläder kvällen innan och allt! Never ever att jag sviker henne, tänkte jag, och sen lyckades jag få fart i Linette också, så hon kom ner till Furin innan tåget började, och så stylade vi henne raskt!

 
           

                        

Sen skjutsade Herman oss till Westerlundska, där det var samling och start. Vi kom precis innan alla började gå och fick en plats mellan två andra grupper. Vi var ju bara tre och jag hade lånat Bosse (Elin & Hermans iPod-docka a.k.a högtalare från BOSE) och vi spelade Ruslana-låten Wild Dances medan vi tågade/dansade fram. Och det var superkul! Och vädret kunde inte varit bättre!! Såg en massa folk vi kände och Maja fick mycket uppmärksamhet såg jag. Hoho! ( Lovar att lägga upp stoooora varianter av alla de här fotona sen.... ♥ )

               




Sen när vi kommit fram till Skolparken (och fått en Bonus-Pippi - a.k.a Clara - med oss! Hihi, kolla vilken supermoster jag är med tre av mina systerdöttrar i tåget, loooove! ♥) så var det dags för prisutdelning till först enskilda personer, och sen till hela grupper. Och HALLÅ!! Kunde det blivit bättre eller?! MAJA knep förstapriset som enskild utklädd!! Och det var typ minst 300 pers med i tåget! Ååååhhh vad stolta vi var!! Jag fick följa med henne upp på scenen inför flera tusen personer när hon tog emot sitt pris!!
: D Min duktiga lilltjej!



Förstapriset bestod av hotellövernattning, massage och middag för två, mamma Elin & pappa Herman tackar och bockar. Hahaha! Åh, kunde den här dagen som började så dåligt, få ett bättre slut? Nooo way! Fast inte var dagen slut där, nu var det dags att sitta och gotta sig på en filt och njuta av årets upplaga av "Kulturer i möte"...

                             


Vi träffade Cia, Mia, Mia O, Jennifer, Karin, Jonas, Helena & Alicia och en massa annat folk!


Sen bjöd Elin & Herman mig på thaimat som "tack för idag", och vi lyckades på nåt sätt få ett jäkla bra pris!
Eller vad sägs om fem rätter plus tre drickor för 180 spänn? Kick-ass! Omnomnom... 



                                  
                            

Maja har lånat min kofta.. med andra ord har vi alltså samma size? Hoho! : )


Sen när klockan var... halv fem-ish?.. så packade vi ihop oss och lämnade parken, och åkte hem till familjen Furin för att grilla lax! Woop woop! Annelie & c:o åkte hem med sina busiga (?) barn, och Åsa som var sjuk stannade hemma med familjen men Hanna & c:o anslöt sig lite senare iallafall. Jag ville inte byta om från mina fräsiga grottkläder så jag gjorde en evening edition med längre tröja. Rrraaawrr!







Sen blev det kaffe och glass med maränger! Omnomnom. Och värsta sås-buffén.

                        
                                                      Japp, det här är mitt fika! Pax! 
                        
                        
                                                          Leo med Maja's ballong...

När klockan var typ 23 gav vi upp för kvällen och jag fick skjuts av Hanna & c:o, till Joar, och därifrån gick jag till Bea som skulle ha fest kvällen till ära! Det var very muchos folkos där och jag hann aldrig ens in i vardagsrummet. Det blev hall, kök, och sen landade vi i sovrummet allihopa och spelade Super Mario 3!
Jag drack vatten hela kvällen, även fast jag blev erbjuden drinkar. No thanx.. : )




Stannade till klockan två ungefär, när de flesta gått på krogen, resten somnat, förutom jag & Nea och de två grabbarna som spelade tv-spel.. (och Jonas som städade) Tjoho! Jag hade skitkul iallafall, fastän värdinnan somnat.. ^^

 


Postat av: Maja Lilja

Naaw vad fint av dig Ida att ta med dina systerdöttrar när alla andra bangade (eller vad deras ursäkt var) :)

Go Maja för bästa outfit! yeay!

2010-06-07 @ 15:27:19
URL: http://www.majalilja.com
Postat av: Mia

Hon var ju bara sååååå söt Maja. Jag ville ha henne som min! Jag vill bara låna henne då och då! :D



Nästa gång måste du hänga med oss också ;)

2010-06-07 @ 16:03:08
URL: http://miaskriver.blogg.se/
Postat av: Miche

Vilka fina bilder =)! Verkligen en superduperbra dag! Puss

2010-06-07 @ 18:08:17
URL: http://michelandgren.blogg.se/
Postat av: mia

SV: väldigt kul o träffa dig me, trots att de blev en snabbis som sagt :) Tack för ditt fina råd, de är klart jag vill vara hans bästa, o jag vill hans bästa.. vi har pratat lite om de.. så de är på väg att bli bättre. Tack <3

2010-06-07 @ 19:56:49
URL: http://justmia.blogg.se/
Postat av: Carro

wooooow vilka bilder!!! ser ut att ha varit en riktigt trevlig dag after all!

2010-06-07 @ 22:51:39
URL: http://fluffybubbles.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0