Skönt att någon tar på sig att inviga mysh...

dsc08288 (MMS)

Skönt att någon tar på sig att inviga myshörnan på balkongen iallafall!


Postat av: carro

awh, mys! vill fan också ha en myshörna på balkongen...

2010-06-22 @ 14:19:28
URL: http://fluffybubbles.blogg.se/
Postat av: Em

Hahaha! Ser ju underbart ut!

Sv: Provovan tror jag de heter. Men läkaren skall ju fråga vilken typ av sömnproblem du har och utifrån det ge dig rätt medicin. Jag fick Stilnoct för några år sen, de skall man vara försiktig med och det är insomningspiller. Provovan är sovmedicin som håller en nere i sömnen hela natten. Så vilken typ beror på hur du (inte) sover.

2010-06-22 @ 18:49:27
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Em

Sv: De skall du nog vara försiktiga med. Men kan du inte fråga läkaren om det finns ett icke-beroende alternativ? Sen kan du kanske kombinera det med att dricka lugnande te eller liknande på kvällen? när jag hade insomningsbesvär så började jag blir noga med att ha samma dygnsrytm ALLA dagar, så långt det gick. Det hjälper också. Att lägga sig och stiga upp samma tid alla sju dagar i veckan. Självklart måste man få vara uppe hela natten också ;), men om du KAN hålla rytmen så hjälper det.

2010-06-22 @ 19:15:22
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Lajl

bella verkar ju verkligen gilla sol o värme.. hörde av en arbetskamrat att hon blitt av med sin katt, trodde hon, tills hon hitta honom i källaren, för att han kryper ner där, till de svaaaaaaaaaala.



o ja.. du ser verkligen ut att ha värsta myslyxiga balkongen.. <3

2010-06-23 @ 09:28:10
URL: http://lifeoflajl.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0