: (

Okay, nu är jag less på att vänta, ledsen för att jag måste sova, ledsen för att det här händer lite för ofta.
I knew it would be hard but I don't like this at all.
 

Postat av: Ph

Massa kramar! : )

2010-11-30 @ 00:38:34
Postat av: N

Stannade ett par timmar utanför Newcastle nyss för att låta vår busschaffis få lite sömn pga att han sovit 3 timmar i kall buss medan vi andra sov i exotisk värme på hotell i Birmingham. Han var måttligt glad, milt sagt, när vi träffade honom. Efter att han fått en rejäl powernap på ca 18 minuter märker vi i backloungen hur det börjar låta HOOONK HOOONK bakom oss... självklart har dumjäveln lyckats ställa sig, till sitt försvar "i mörkret", precis vid utfarten av parkeringen. Vår manager springer fram och väcker herrn ifråga, och säger ngt i stil med "hehe, förlåt att jag stör kära du men det finns en uns risk att du [har ställt dig på sämsta möjliga plats, dumfan]". Det slutar med att Mr Dumfan lyckas ta sig ur bingen efter en kvarts honkande bakifrån och börjar toktjafsa. Snudd på slagsmål och jag och Robin stormtrivandes, i stort hopp om ev. drama ute i snödrivorna. Tyvärr drar han igång bussen och bränner ut på vägarna i typ 150 km/h. Hurra. En chaffis som kör som en dåre efter 3 timmars sömn känns lagom upppiggande. Drinks on me if we survive, darling!



Älskar dig. :)

2010-11-30 @ 05:02:56
URL: http://www.blowsight.com
Postat av: Linna

vad söta saker han skriver din karl. och stackarn som måste sova i birmingham. läskig stad det är! glasgow is much better.



jag har inte glömt din blogg ida. bara så mkt nu men kikar in men kanske inte alltidskriver. men jag tokiggillar att följa din blogg. min ligger lite på vilopuls nu men lovar att börja iden sen när jag orkar ;)



puss på dej

2010-11-30 @ 11:41:35
URL: http://fairydiary.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0