Flyttstäd @ Bea's.

Lyckades tillsluuuut ta mig över till Bea för att, tillsammans med Louise, hjälpa till med flyttstädning!
Så skönt att komma hemifrån ett tag, och vara med två bra tjejer. Och en liten karl som heter Karl.. : ) 
När allt var klart så tog Bea & jag en Donkenmiddag. Hon bjöd, men blev nästan helt utan själv, 
då de hade slut på glutenfritt bröd. Så, hon fick strips till middag. Go Donken? Tyvärr så är det
så himla mycket minuspoäng på dem numera, mycket p.g.a hur det ser ut när man är där... But oh well.

Hemma igen. Har mensvärk. Aj aj. Har hällt upp badvatten med en massa skum. Vill inte vara själv men
jag är ALLTID själv. I 9 år har jag bott med mig själv. Men jag har ju haft min älskade lilla katt. Iallafall sedan
2007...? Until now. Until June. Ett halvår med Miche som "inneboende" men det var 2009, and then alone.
Jag vet nästan inte om jag skulle funka att bo ihop med någon annan igen. Det känns som att jag ska skaffa
ett gäng katter, bara. Die alone and shit, men det kanske känns lite väl dramatiskt att bestämma det redan nu.

Vi kan väl börja med ett bad, helt enkelt. 
 
 
Bonusbild från Eve-fest i lördags;


Först tänker jag "Åhh, vilken mysig bild, kärlek kärlek osv.", och två sekunder senare tänker jag "Åh fyy vad
gigantisk jag ser ut, hur fan gick det till?", och sen var den bilden förstörd, typ. 
 
 

Postat av: ee

bra inlägg och verkar vara en så fin och omtänksam människa. har själv haft ätproblem sedan flera år tillbaka och slussats mellan olika ätstörningsenheter. för mig hjälpte det att gå med i föreningen http://www.friskfri.se/ där man kan få tillgång till mentorhjälp, självhjälpsgrupper, föreläsningar m.m. kolla in den sidan! ta hand om dig, du är långt ifrån "gigantisk" utan är en mycket vacker människa, glöm aldrig det

2013-10-29 @ 18:00:13
Postat av: Lilly

Jag har bestämt mig redan nu för att jag inte är gjord för att bo med någon annan. Aldrig i livet att jag vill utsätta mig för detta en gång till. Visst förhållande kan jag ha igen någon gång senare men aldrig samboförhållande. Fattade redan i somras att jag inte funkade att bo med någon så jag bad honom att få flytta ut med Liam,men då hotade han mig med att ta Liam ifrån honom. Nu när jag väl får lägenhet och flyttar ut så är nästan alla grejerna hans. Bara en sån sak liksom. Och jag vet att sambolagen säger att man ska dela lika med allt,men jag känner inte för att ta med mig hans gamla döda morfars grejer till min nya lägenhet. Det hade blivit så fel. Det värsta är att jag är så långt ifrån mitt gamla hem...Jag menar helst hade jag velat ha en nystart där,men nu går ju inte det. :'( Usch,vill bara se ett slut på detta. Saknar att ha mina egna regler dessutom. Så länge jag bor kvar hos honom så går vi bara varandra på nerverna. Inte bra alls! Han har t.o.m skrikit på mig och det om något känns inte okej.

Svar: Sambolagen säger väl att man ska dela allt man skaffat EFTER att man blev sambos, inte hans morfars grejer... vad ska du med dem till? Låter väldigt orimligt... ; ) Saker som man köpt ihop får man dela emellan sig eller köpa ut varandra. Om man nu vill det. När min ex-sambo flyttade ifrån mig höll vi inte på med någon lag, vi delade väl upp grejerna bäst vi ville, och sen fick jag iaf bo kvar, jag bodde ju ändå där först.. det där kan man lösa utan lagar.
Och sen tycker jag inte du kan säga "aldrig i livet" redan nu, du är ju rätt ung... ; ) (fast här bli jag ju typ lite hycklare med tanke på alla gånger jag säger att jag inte tror på kärlek längre - det kan jag ju inte heller veta om det blir ändring på i framtiden, men man kan nog inte bara BESTÄMMA sig, tror jag..)

Hoppas du får tag i en lägenhet! Kötider till hyresrätter kan vara aslånga så står man inte i kö kan det nog bli tufft, men ni hade väl jääävligt billiga lägenheter där du bor/ bodde? Ska du köpa eller hyra? Kram!
Ida

2013-11-01 @ 09:44:16
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

När jag bodde i Klippan så hade jag köpt min lägenhet. Där av var den billig. Jag har bara hittat en billig här och den kostade 2000 kr och är en etta. Väntar svar på tisdag och hoppas verkligen jag får den med tanke på att jag kommer behöva sochjälp för jag kommer få ändra om hela min mammapenning då jag bara ska ha Liam 2-3 dar i veckan sen när jag har egen bostad. Skulle fått besked idag på en etta ute i ett slumområde som kostade 4 tusen i månaden,men dom hörde inte av sig så antar någon annan fick den.

Då har jag missuppfattat sambolangen. Jag vill ändå inte ha något från honom...Vill inte ha något som påminner om honom mer än Liam då. Fast han är ju ingen sak haha.

Jo,jag kan bestämma mig. Helst hade jag velat vara singel 10 år från nu och jag skojar inte. Jag har ändå ALLTID otur med kärlek och jag är trött på det nu som fan. Skiter i kärlek! Har jag min Liam och min katt så klarar jag mig alltid. :) + mina fina vänner då. :)

Svar: Jag förstår dina känslor, men du är... 23, eller 24? Kan man säga redan då att man alltid har otur med kärlek? Ja, det kanske du haft hittills, men du är ju så ung, och du har ett jättefint barn också, jag tror det här kommer ordna sig! : ) Själv börjar jag bli stressad för att jag inte ska "hinna" få det där, barn alltså, en EGEN familj, jag fyller 30 om lite drygt 11 månader och har inte ens ett förhållande... Men man ska väl inte tänka alls, helst.. : )
Den var väl billig att KÖPA också, den lägenheten du hade? Här kostar de billigaste lägenheterna ungefär 600.000, och det är i sämsta områdena, sen är det uppåt.. Jag hyr men betalar 4819 kronor i månaden, det är skitdyrt också! Iaf när man bor ensam, det är sjukt mycket pengar som går åt. Har dessutom ingen bra inkomst, bara hyran är nästan halva min inkomst.

Varför ska du inte ha Liam mer än så? Har ni kommit överens om detta tillsammans? KRAM!
Ida

2013-11-01 @ 16:42:38
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

Jag är 23 år. Nej,tänk inte så. Var glad att du är en självständig kvinna. :D Jag bryr mig inte om jag har barn eller ej. Killen ville ha.

50 tusen kostade min och jag sålde den för lika mycket i ren panik för jag fick inga pengar när jag var höggravid. Ändå hade jag gjort ve den men vad ska man göra i krisläget liksom? Åh fyfan vad drygt. :( Den ettan jag skulle fått idag kostade ju lite över 4 tusen med. Så jo det är svindyrt.

Det är familjerätten som bestämde att bara den ena får träffa honom så lite och jag bestämde mig för att det fick bli jag eftersom att jag måste ta mig upp på fötterna igen. Är riktigt ostabil nu.

Kram. <3

Svar: 50.000 är ju verkligen ingenting för en lägenhet! Coolt. Knäppt att det kan skilja så mycket mellan städerna! Här är det inte ovanligt att en etta nere på stan kostar en miljon... Men ja, fan vad dyrt det är att bo själv.

Men ÄR man självständig då, om man inte ens VILL vara i den här situationen? Jag saknar kärlek och har inte själv bestämt att vara ensam...


Kram!!
Ida

2013-11-01 @ 18:58:24
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

50 tusen är mycket om man inte har dom pengarna nu. :( Haha! Men jag fattar vad du menar. :) Tyckte själv det var billigt på den tiden.

Man blir självständig om man gör sig det. :) Jag var som dig innan. Helt ofrivilligt men sen ville jag ändra min syn på det hela att Stefan inte är värt det och nu ska jag erövra mig själv så att säga.

Kram.

Svar: Självklart är det mycket pengar, jag skulle inte heller kunna köpa en lägenhet för 50.000. Jo, om man tog lån kanske. Men här är det iaf mer än TIO gånger så dyrt, och uppåt, så det känns ju nästan som att man ALDRIG kommer kunna köpa något eget.
Jag har bott ensam i snart 10 år så självständig är jag väl till viss del, men jag vill inte köra på "ensam är stark"-stuket, jag VILL ju ha någon.. ; )
Kramis.
Ida

2013-11-02 @ 09:27:22
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

Jag vill bo ensam i 10 år minst efter detta. Speciellt efter igår kväll då jag fick höra att Liams pappa redan har kommit över mig...

Kram. <3

2013-11-02 @ 13:22:25
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0