Trich update.

Det här är ju inte så bra. 

 
Jag tror det är dags att raka av det igen. Typ, helst nyss.
 

Postat av: johanna

men det är ju jättelångt nu! är inte den en bra sak..?

Svar: Jo, på väl valda delar av huvudet... men du ser ju hur mycket jag plockat bort : /
Ida

2013-10-21 @ 23:23:12
URL: http://tigermysig.blogg.se
Postat av: Linda

När du först berättade om din trichotillomani så googlade jag på det och läste lite om det. Läste även om andra "manier" och en beskrev mitt eget beteende klockrent. Nu vet jag att det folk kallar för dålig vana och säger till mig att "bara" sluta med egentligen är en slags impulskontrollstörning.

Så tack Ida! Nu vet jag att det heter dermatillomani.

Svar: Ah, ja det är en annan variant det. Huden, right? Själv gör jag liknande, när jag var yngre bet jag ofta bort mycket av nagelbanden / vid sidan om naglarna och vid fingertopparna (samtidigt som jag bet på naglarna), det var strax efter att jag slutat med det som det med håret började. Biter däremot ofta på underläppen, har jag märkt, och biter loss bitar, ibland blöder det och det är ju inte så skönt...


Vad "kul" att det var till hjälp. : ) Och jag vet mycket väl att det inte bara går att "sluta med". Hoppas du kan få någon hjälp för det, om du vill ha det! Vet inte hur pass allvarligt det är i ditt fall. Kram!
Ida

2013-10-22 @ 20:19:57
Postat av: kattis

Jag som tänkte precis säga att de hade blivit så långt å fint. Även fast de fattas lite här och var så måste de väl va skönt att va så öppen med de nu. :)

Svar: Det är långt där jag låter det vara! Absolut... men det är ju typ 20% hår och 80% fläckar... Det är SÅ SKÖNT att vara öppen med det. Som fan : )
Ida

2013-10-24 @ 15:35:30
URL: http://hedstrom.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0