Skitstort matbord!


Idag blev vi invaderade på jobbet.
Utav fem vuxna män som skulle glo på våra lokaler.
Vi lägger ju ner efter denna termin, man kan inte driva skola med endast sex elever... Det känns skittråkigt, men samtidigt så kommer jag nog inte vara kvar så länge till ändå, I really need a new job. Anyhow, männen bara gick omkring där och antecknade och pratade, planerade in sin verksamhet, typ "Här skulle man ju kunna ha det här och det här" , och bredde ut sig över hela köket där vi skulle äta mellis. Tänka sig.

Sen cyklade / gick jag till Jysk och mötte min karl, och köpte ett nytt matbord! Och sex stolar! Wohoo, värsta vuxet! Vi bokade det där bordet för några veckor sedan när det var på Rea, plus att vi får personalrabatt. Så, 2.850:- för allt. Fantastiskt billigt. Nu har jag ett barbord och fyra stolar, men vi ska möblera om också innan det nya ska på plats (vilken plats?), så det kommer bli helt annorlunda. Spännande!! Och det är så himla SNYGGT! Det är alla julspelningarna som vi hade i vintras, som har betalat detta... yeeey : )

Sen kom vi hem med jättemånga tunga kartonger, och jag råkade klämma Bellakatten i dörren! Så jävla schysst. Sen tittade hon på mig som om jag var dum i huvudet. Som om jag försökt döda henne. Åh älskade älskade... Och på tal om det, så ska Beas katt Tassla få bebisar.. om hon och den manliga katten gör det de ska, först.. Jag vill ha en bebiskatt!!!


Miche stack till sitt andra jobb - fritidsgård i Fjärdhundra - för en stund sen, och jag ska ta min cykel och cykla hem till lillasyster. Hon hotade, nej jag menar lockade, med äppelpaj. Och middag. Fast kanske inte i just den ordningen. Skulle bara..... skriva lite... först...


So long, plattång.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0