Louis C.K.

Fan vilken aaaastråkig fredag, verkligen NADA på tv!
Nyss började en standup-show på CC som jag sett två gånger tidigare,
men den här komikern är så fantastiskt brutal så jag ser det gladeligen för
tredje gången, bara sen i somras! Louis C.K heter han!  

Några smakprov som jag gillar ur showen:






Postat av: Egoinas mamma

God morgon! :D

Sv: Det kan vara en tröst om du försöker avgöra vad som är bäst för katten utifrån hur du tror den mår och inte hur du mår. Du kommer ju att sörja oavsett när slutet blir. Är katten levnadsglad och inte verkar ha ont, så är ju det mer ett problem för dig i och med att den kissar inne. Jag hade nog inte fixat att ha det problemet, men om du klarar och katten mår hyfsat bra så fungerar det ju.



Så länge vi vet att vi gör vad vi gör utifrån vad vi tycker är djurets bästa, så skall vi inte ha dåligt samvete, tycker jag. Försök föreställa dig att du är din katt, har du det bra eller inte då?



Hoppas du får en härlig lördag!!

2009-11-14 @ 07:37:46
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Cia

HAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAA helt underbart, inga hämningar I love it!!! Så cool lugn och någonting sött över honom... :)

2009-11-14 @ 09:15:43
URL: http://ciascastle.blogg.se/
Postat av: X

Vet inte hur det är för dig, men jag vet att det är typ, 14'e som man ska ha hört av sig senast till soc, men, ibland har man lite tur så det kanske går ändå. Förhoppningsvis slipper du låna pengar så som jag var tvungen att göra?

2009-11-14 @ 09:36:10
URL: http://onlyx.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Sv: Kanske du kan testa att kontakta en förening för omplacering av djur eller ett katthem och fråga om de vet någon vetrinär som kan hjälpa dig ändå? Eller någon som kan sponsra dig på något sett? Det måste ju vara oerhört jobbigt både för katten och för dig! KRAM

2009-11-14 @ 15:26:14
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0