Jag pallar inte.....

När jag var hos Elin så ringde jag upp Arbetsförmedlingen för att få prata med min handläggare.
Hon var naturligtvis inte där. Så jag fick efter lång telefonkö prata med en annan handläggare, och han lyckades
förklara problemet för mig. Det hade tydligen gått per automatik, eftersom jag skulle börja på det där jäkla
"programmet" (fastän jag inte ska dit och skriva under papper förrän imorgon, VISSTE de att jag skulle skriva under, eller?)
och det är därför det står att jag är avanmäld. Skitdumt. Det borde ju stått att jag "bytt status"
eller nåt, jag vet inte, arbetssökande är jag ju lixom fortfarande! Och ja, han höll med, och höll även med om att
jag borde fått information om detta. Great. Inte konstigt man ringer och är helt orolig och inte fattar nånting.

Så när jag nu imorgon ska på möte, och skriva under papper (?) så kommer AF sköta snacket med Försäkringskassan & A-kassan, så att det INTE blir något strul med mina utbetalningar. Hur mycket tror jag på detta? Enligt mina erfarenheter - inte alls.
Men jag ska dra upp det med dem imorgon också.

Har fått en påminnelsefaktura från Apoteket där det står att jag glömt att betala förra månadens avbetalning till dem (yes, jag avbetalar mina sjukt dyra mediciner OCKSÅ) fast jag HAR betalat den! Kan inte folk bara KOLLA sånt innan de skickar påminnelser?! Jag ser ju att pengarna kom in till dem TVÅ DAGAR innan de skrivit ut påminnelsen!! Och så har de slängt på 50 spänn i påminnelseavgift också. Kul kul kul. Nu måste jag ringa och bråka med dem OCKSÅ. Jag är så trött på den här jävla skiten, varför kan man inte bara få in tillräckligt mycket pengar varje månad, och kunna betala sina räkningar, och slippa alla jävla telefonsamtal hit & dit, och slippa ha ångest JÄMT över att man aldrig har råd med nånting! Jag kräver inte mycket, jag kräver lite normalitet!! Herregud!!

Nu ska jag och min förbannade ångesthuvudvärk sitta i soffan och FRYSA IHJÄL - för inte har det kommit någon
och tittat på mina element än!! Nej, jag betalar så gääärna 4.400:- i månaden för att bo i en igloo utan service!
Dessutom håller jag på att tvätta nerkattkissade handdukar. Even more joy. Ja, att de blir rena är ju iofs joy...
 


Postat av: S.

Usch, varför ska det jämt strula för dig? :( önskar jag kunde trolla fram pengar så du aldrig behövde betala en räkning igen..

2010-01-13 @ 18:03:42
URL: http://tuulia.blogg.se/
Postat av: Lajl

SV: aha, jag förstår vännen, jag förstår. själv saknarjag mitt bollplank hemma i trelle. Orkar ingte ta ny kontakt med nån annan o starta om allt igen. hoppas ändå de löser sej får er på nåt sätt. tusen kram

2010-01-13 @ 18:16:18
URL: http://lifeoflajl.blogg.se/
Postat av: Lajl

gaaah jävla miffon allt är. all den tid de lägge rpå att skicka ut påminnelser o andra feligheter borde de ju ist lägga på att verkligen kolla så saker o ting funkar. måååh. jag är själv arg på mitt jävla bredband. betalar för 3 men har bara ett. bortkastade pengar. o ingen kan hjälpa mej. ringde o balblablabla.. jag har ju skickat tillbax de ena.. men ne.. de stod att jag hade två mobila.. nej ett sa jag.. jaha.. men jag ska koppla dej sa hon.. ja.. koppla bort. mååh.. nästa gång kjag ringde skulle de ringa upp.. har de gjort de? NEJ! o så ringer man o ringer o aldrig får man ju prata med samma.. jag hatar att RINGA, jag får ångest av sån.. fan.. mår så jävla illa.

2010-01-13 @ 18:22:36
URL: http://lifeoflajl.blogg.se/
Postat av: Eve

Idiotas! Säger ju det, de får en att må dåligt och ställer till det för en, bara för att man ska skaffa sig ett jobb istället. Men jävla lätt det är när det INTE FINNS några jobb.

2010-01-13 @ 19:04:59
URL: http://www.metrobloggen.se/eveseden
Postat av: Linna

trist med påminnelse men har du betalat ska du ju kunna strunta i dne, men ringa o kolla för säkerhteskull.. =) kraam

2010-01-13 @ 22:15:55
URL: http://www.fairydiary.blogg.seogg.se
Postat av: Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

Jag är nästan säker på att de ändå kommer att jäklas med a-kassan. De säger att du får mindre pengar nu, men att du ju ändå inte missar något för du får de dagar du missar nu i slutet av din period. Det är typ på det viset dom jäklas med folk.



Hittade din osynliga kommentar :) Midsommarstången vet jag inte om jag längtar efter, men väl värmen som brukar komma efter midsommar. Nu är jag trött på kylan.



Vilket trassel det var att få ur belysningen hel ur granen... två slingor varav den ena är modell längre med 100 lampor. Höll på i flera timmar, så har den del kvar att ta rätt på en annan dag.



2010-01-13 @ 23:41:21
URL: http://bloggliv.ws

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0