It's all about the light, or rather the lack of it...





Postat av: johanna

sv: blä, skolka på lördag ^^ haha ;)

2011-11-01 @ 21:11:56
URL: http://tigermysig.myshowroom.se
Postat av: Miko.TaMpEr

Varsågod :) Oh, you won't? I hope you'll can go on some Halloween party next year! ♥ I've never been on some Halloween party, but it must be fun! It's bad that you have got so much work, that you're not able to be on some Halloween party :/



I am glad to hear that you had great time! It will be okay, I am sure it will.. and the time flies last days, soon you'll have him in Sweden again! ♥ ^^

I am quite tired too, and I am also surprised. When I was without computer, I learnt a lot haha, but I still don't understand the mathematics, from which we are writing test tomorrow, we had also homework, but I am so stupid, and I simply don't know.

I hope you won't be so tired soon :)



You probably had your dinner already, but anyway.. Quite late good taste :)



Hugs & Kisses

2011-11-01 @ 21:45:50
URL: http://witchtaranee.blog.cz
Postat av: Miko.TaMpEr

But I am still sure it was great :) I'll probably do some late dinner for myself too, or at least hot chocolate..



Thank you so much darling! ♥ I hope I'll do it, before the lesson I'll probably ask the teacher if she could say me how it's counting and the things about it. I'll search for it a bit on google, and try to understand it from that, and if it won't help..

I've never could learn math, it's simply too hard subject for me ._.



God natt och söta drömmar till dig! ♥

2011-11-01 @ 22:12:21
URL: http://witchtaranee.blog.cz
Postat av: johanna

sv: ooh that sucks! Men du får tänka såhär, bättre än inget och det är ju lättare att skaffa ett nytt jobb när man redan har ett :)

2011-11-02 @ 08:50:52
URL: http://tigermysig.myshowroom.se
Postat av: Patrik

Sv: Det försvinner antagligen en del vitaminer och sådant vid tillagningen av ägg, men man äter ju alltid (oftast?) äggen tillagade så det får man väl räkna med. Därför antar jag att det spelar inte så stor roll om ägget är kokt, stekt, i en pannkaka eller i en kladdkaka. :) Sen är det kanske inte så superbra att bomba kroppen med socker...



Vatten... testa med att ha en flaska på jobbet. Tror du kommer att märka skillnad ganska snart om du börjar få i dig en liter om dagen eller så . Jag dricker nog minst två liter om dagen.. mer om jag anstränger mig (fysiskt). Dricker man lite då och då utspritt under dagen så blir det inte så jobbigt som om man skulle hälla i sig en halvliter eller mer åt gången.



Tror nästan katten hade hitlermustach men är inte helt säker, hur som helst kändes den riktigt bekant. Jag borde ha tagit en bild...

2011-11-02 @ 21:24:11
URL: http://bloggliv.ws
Postat av: Harry

Bumpar Patriks inlägg lite.. eller så är jag helt off topic.



Vatten hjälper mot mycket... huvudvärk, trötthet..

Man "ska" dricka ca 2 l vatten / dag, beroende på kön, kroppshydda och aktivitetsnivå.

När jag först hörde om hela vattengrejen (typ 98) så sa man att det skulle vara utöver det man drack till maten. Nu på senare tid så har jag hört/läst att det är tvärt om, och att även maten inkluderas (viss mat innehåller en hel del vatten).

Jag tycker det senare verkar mycket bättre, för trots att jag dricker en del så kommer jag ändå inte riktigt upp till 2 liter ren vätska. Och gör jag det så får jag springa på toa stup i kvarten.



Sen är det så att det är farligt att dricka för mycket, man kan få vattenförgiftning, men då talar vi om över typ 8 liter eller så.

Sen ska man som Patrik skrev, dricka lite då och då och inte en större mängd åt gången, för kroppen behöver inte allt det vattnet och kan inte ta vara på det (och vad gör det för nytta då) utan skickar det till urinblåsan tillsammans med salter och sånt som kroppen faktiskt hade behövt. Dricker man mycket så ökar dessutom mättnadskänslan, vilket gör att man kanske inte äter som man borde, vilket kan leda till näringsbrist. Så det är ju inte så bra, plus att det eviga toalettspringet i sin tur bidrar till stress.



Så..

..drick vatten när du är törstig, och inte bara för att.

..kolla urinet. Är det mörkt och luktar - drick mer vatten, är det färglöst - drick mindre vatten, är det ljusgult - perfekt.

2011-11-04 @ 05:12:14
URL: http://phergon.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0