Hair of today, 55 days of growing!

Dagens hår!
 
 
Om man drar fram det lite såhär så ser det ju ut att vara ganska långt. Det har vuxit ganska (jävla) mycket
på 55 dagar. Det måste jag väl ändå erkänna. : ) Men fortfarande fläckvis glest, jag önskar så mycket att
jag skulle kunna få det till en frisyr, nångång nu under våren, ett mål är att kunna vara utan peruk under något
eller några nummer på showen i april. Det skulle vara det största jag någonsin gjort, typ. Om jag vågar?
Om jag har en frisyr då? Vi får väl se. Nu är det ju i första hand att kämpa emot sjukdomen jag ska tänka på,
inte på the fashion part of this... : ) 


 
Ibland är ni några nya som tittar in och inte förstår vad det handlar om riktigt. Ni är mycket välkomna, och om
ni vill veta mer om vad jag skriver om så besök gärna länken om Trichotillomani HÄR och kika mer i den HÄR
kategorin här i bloggen! Puss & kram på er! 

/ Hon med alla frisyrerna & ickefrisyrerna  ^^
   

Postat av: Lena

Du är ju asgrym (och snygg)!!! Kämpa på!!

Svar: Tack Lena!! : D
Ida

2014-01-06 @ 17:50:54
Postat av: Patrik

Massa hår på 55 dagar :) Kommer nog snart att gå att få till en frisyr också.

Svar: I hope so too! Men det är upp till mina glesare fläckar, känner jag....
Ida

2014-01-06 @ 19:21:41
URL: http://patrikludvigsson.se
Postat av: Lilly

Mitt hår växte också ruskigt fort av att jag rakade av det. Dock tvivlar jag på att det hade gjort det nu om jag hade valt att raka av det igen. Med tanke på att det växer så jävla sakta nu efter allting...

2014-01-06 @ 19:29:43
URL: http://www.nattstad.se/blickafram%C3%A5t
Postat av: Anonym

Ida. Nu kommer du kanske känna att jag är värsta läskiga stalkern. Hoppas inte. Men jag var ute och övningskörde igår och eftersom Enköping är min närmsta stad och det var just stadstrafik jag övade mig på passade jag på att kika in på ditt jobb. Jag ville så gärna säga hej till dig. Men jag drabbades av extrem blyghet och vågade inte när jag väl såg dig.

Jag har följt dig i alla år. Först Lunarstorm. Sen bilddagboken. Här. Jag har kommenterat periodvist men alltid läst.

Jag ville bara säga att jag hejar på dig. Så jävla mycket. Och så var du så tunn där i din luva och jag ville bara hålla om dig och säga att allt kommer bli bra.

Förr eller senare. <3

Mvh. Inte läskig stalker.

Svar: Jag tänkte svara i din blogg men det kan jag inte för den stödjer inte http-länk som avsändare utan jag måste ha nåt annat sorts konto? Jag vet inte vad jag har för lösenord på Googlekonto, om jag nu har ettm det har jag nog, but nevermind - MEN HEJ! Och OJ, vad tokigt att det inte gick att skriva namn och länk? I have no idea why, det verkar funka för andra iallafall...
Hej. Och tack för din fina kommentar. Och vad roligt att du var inne på mitt jobb, även om du inte sa hej, nu vet jag ju inte vem av alla som var inne igår, som var du, och jag vet inte hur du ser ut, och jag är ändå skitdålig på att komma ihåg folks ansikten, och nu blev det här värsta långa meningen!! ^^ Åh. Jag hade nog blivit rätt generad till att börja med, men låt inte det hindra dig ifall du skulle ha vägarna förbi någon annan gång. Jag är ju bara rätt liten och feg egentligen.

Tack än en gång för din fina kommentar, för att du följt mig så länge, för att du tänkte på mig - och jag hoppas det går bra med övningskörningen! :) Kram kram kram!
Ida

2014-01-06 @ 20:02:16
Postat av: Anonym

Men vad tusan. Mitt namn och blogglänk kom inte med. Jag är inte anonym. Det var alltså jag som skrev inlägget där ovan!

2014-01-06 @ 20:03:47
Postat av: Anonym

Hahaha. Seriously? Det går inte att skriva sitt namn eller länka till sin blogg när man kommenterar. Tydligen. 😏

Det är i varje fall Hanna. Från Bålsta. Bloggar på ostfronten.blogspot.se

Svar: Haha, hoppas du ser att jag svarat till dig på den andra kommentaren, kunde inte skriva inne hos dig.. Jag vet vem du är såklart - trots att jag inte alls vet vem du är - men jag menar, din presentation här klargjorde ju iaf en del ;) HEJ HANNA!
Ida

2014-01-06 @ 20:05:49
Postat av: Natta

Du är så fin Ida! Å grym!! Kämpa på! You can do it!! :D
Du måste få tillbaks din lilla hatt jag lånat också :)

Svar: Tack Nathalie! :D <3 Vad glad jag blir! Weee!
Har du vägarna förbi mitt jobb kan du lämna den där, även om du inte kommer in när jag jobbar - denna vecka jobbar jag bara imorgon + onsdag! : )
Ida

2014-01-06 @ 20:19:55
URL: http://mammatillelton.devote.se
Postat av: S.

Klart du ska våga det, bästaste Ida! Du har ju vågat vissa för alla oss! :)

Svar: Bara jag får till en frisyr, nu har jag ju bara... ludd, typ. hahaha : D
Ida

2014-01-06 @ 21:07:06
URL: http://tuulia.blogg.se
Postat av: Linda

Du är sjukt duktig och en riktig inspiration. Jag har dermatillomani, vilket betyder att jag pillar och river i ansiktet.. Inte så kul och sexigt direkt!! ;) Idag börjar jag göra streck på min spegel.

Svar: Stooort tack för din fina kommentar! : ) Jag är ganska pillig av mig överlag, skulle inte säga att jag har dermatillomani men jag går alltid runt och biter bort bitar från läppen och river bort skinn från ställen, och runt naglarna och sådär, tycker om att klämma på högst onödiga porer och sådär, även fast jag aldrig haft en finne i anstiktet, någonsin.. bet mycket på naglarna när jag var liten.
ANYHOW, lycka till, fasen vad bra, jag hejar på dig!! Jag finns här för dig! : )
Ida

2014-01-07 @ 12:04:45
Postat av: a

Testa å gå ut med mössa eller med luvan uppe? Bara för att våga gå ut utan peruk, känns hur det känns.

Sen har jag en konstig ide som kanske skulle kunna fungera - Regaine ökar ju hårtillväxten? Det är dyrt som guld men kanske gör underverk på de lite glesare delarna? Sen kan även vitaminbrister påverka hårväxten - kanske värt å kolla upp? Grymt jobbat iaf! Hang in there :)

Svar: Det är bra, man ska börja i mindre skala... en gång gick jag ut till sophuset med en mössa på mig, haha! (det var mörkt ute också, kanske inga jätteframsteg, men bara KÄNSLAN lixom.. ^^) Har faktiskt varit "bland folk" på sistone. Strax innan jul så hade jag min showgruppsledare här hemma på besök, och han hade pushat mig att vara utan peruk när han kom över. Och jag gjorde det! Fantastiskt, lite läskigt, men jag tänkte inte på det speciellt mycket, efter ett tag. Har även tänkt att jag skulle kunna vara utan, med syskon eller kompisar. På en träning med showkompisarna. Tror nog inte det skulle kännas så jobbigt, mest skönt, för värmens skull ;)
Oj nu blev det kanske jättelångt. Tack för tipsen, jag får titta på Regaine (heter det inte Rogaine nuförtiden?), kanske får flirta med någon på Apoteket och be dem berätta mer eller så... ^^ Har även blivit tipsad om Silicea, vafan, lika bra att börja testa, I have nothing to lose! :) KRAM och tack igen!
Ida

2014-01-07 @ 13:59:50
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: johanna

ååh du är så himla duktig Ida!!!

och den produkten "a" tipsar om, testa! Flera frisörsalonger har även något puvler som ska öka hårtillväxten..? värt att testa kanske :)

heja dig du är så duktig!!

Svar: Tack snälla Johanna! Jag har inte testat något än för att skynda på hårväxten, förutom att jag använde ricinolja i hårbotten EN gång, gav det väl inte jättemycket chans kanske.. men jag skulle absolut kunna tänka mig att testa Regaine - eller Rogaine heter det väl numera? Har även fått tips om Silicea och det är också något jag skulle vilja testa :)
<3
Ida

2014-01-07 @ 19:03:59
URL: http://tigermysig.blogg.se
Postat av: sarah

Lider också av Trichotillomani... :( Jag undrar vart du köpt alla dina fina peruker? :)

Svar: Först av allt, HEJ! Och sen - Åh, vad kasst!! Får du någon hjälp för det?
Jag får mina peruker via landstinget, fast jag åker till Stockholm och hämtar ut dem på Perukshopen ( http://www.perukshopen.se/ ). Eftersom jag söker mig till ett annat landsting än mitt eget (Uppsala) så får jag betala en liten patientavgift för varje peruk, men det är bara 300:-.

Använder du peruk eller är det något du funderar på att börja med?
Kram!
Ida

2014-01-07 @ 21:48:57

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0