Polisanmälan 2.0.

Jag och polisen är BFF's nu. Har pratat med dem några gånger idag och fler ska det bli.
Fick ju YTTERLIGARE EN AVI om "paket jag beställt och kan hämta ut"... KUL.

It's on, bitch.

 

Postat av: Patrik

Drygt med idioter som ska beställa saker i andras namn. Tur det går att spåra IP vid de flesta beställningar så bara hoppas polisen tar det på allvar och gör något mer åt det än att bara ta emot anmälan.

Svar: Har pratat med dem många gånger idag så so far verkar det iaf som att de är intresserade. Skulle återkomma imorgon med lite kompletteringsuppgifter. Hade kanske hellre gjort andra saker på mina lediga dagar, men men... "tur att jag har tid"... ^^
Ida

2014-01-09 @ 17:36:36
URL: http://patrikludvigsson.se
Postat av: Petra

Alltså va!? Man har ju hört om typ bluff-företag som skickar lustiga fakturor eller strumpor och grejer. Men att som privatperson hålla på och dessutom 2 (!) gånger eller ja överhuvudtaget. Helt sjukt! Go get those bastards. Företaget borde ju kunna spåra vem som har lagt in ordern? : O

Svar: Jaa.. det hoppas jag med. Den första ordern lades via telefon så polisen skulle ringa det första företaget och kanske kunna få uppgifter. Usch. Det här är inte roligt. Är rädd att det kommer fler avier, fler ställen jag måste ringa och förklara, fler anmälningar.. uhh.
Ida

2014-01-09 @ 19:55:20
Postat av: Katarina

Fy va obehagligt! Hoppas verkligen att de får tag i personen, att det slutar och att du inte behöver stå för något kostnadsmässigt.

Svar: Nej det tänker jag verkligen inte göra, det är ju inte jag som beställt något! ^^Thank you, det har blivit många samtal idag, och fler väntar imorgon..
Ida

2014-01-09 @ 20:28:32

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack tack ♥


RSS 2.0